Ofte stillede spørgsmål

 
Bryllupsbillederne leveres på dvd 1-3 uger efter brylluppet. Udvælgelsen og efterbehandlingen af billederne er meget tidskrævende. Det er helt afgørende for mig, at I får det aller bedste resultat. Samtidig forsøger jeg at levere så hurtigst som muligt.

Faktisk kan regnvejr give nogle rigtig flotte og stemningsfyldte bryllupsbilleder – ofte bedre end i høj solskin. Samtidig kan det være sjovt bagefter med billederne i regnen og billederne vil jo vise hvordan dagen var. Regn er jo ikke ligefrem et ønske på bryllupsdagen men det umuliggør på ingen måde bryllupsfotograferingen og gode bryllupsbilleder. Praktisk kan det oftest løses med en stor golf-paraply.

Med andre ord – det kan sagtens lade sig gøre.

Ja, det vil jeg meget gerne gøre. Selvom jeg har en bryllups-journalistisk stil, hvor jeg er meget neutral og “usynlig” og dermed ikke påvirker begivenhederne på bryllupsdagen, er jeg altid åben overfor netop jeres ønsker.

Alt afhængig af hvilken bryllupspakke I vælger får I

  1. 125 – 210 udvalgte og behandlede digitale bryllupsbilleder i høj opløsning.
  2. ca. 450 – 1000 rå-billeder

Jeg tager flere hundrede billeder i løbet af de timer jeg fotograferer. Herefter udvælger jeg de bedste bryllupsbilleder og tager dem under kærlig behandling og optimerer billederne individuelt, så det eksklusive præg bliver endnu mere fremtrædende.

Nej, I får alle billederne digitalt UDEN nogen form for grimme copyright- eller vandmærker.

 

 

Lidt om Hougaardfoto

Bryllupsfotograf Erik Hougaard

Som 10-årig fik jeg foræret et lille, manuelt kamera med defekt lysmåler. Jeg var øjeblikkelig “hooked” og har været det lige siden. Jeg oplever fotografering som en fascinerende, visuel kunstart med tilsyneladende uanede dybder og muligheder.

Som bryllupsfotograf oplever jeg det, at få mulighed for at afdække en af de mest fantastiske dage i et menneskes liv, anser jeg som et stort privilegium og et stort ansvar.

Jeg anvender markedets ypperste udstyr inden for digital fotografering og billedbehandling, hvilket på sin måde er med til at muliggøre det EKSKLUSIVE touch i jeres billeder.