Forventninger – dem er der mange af på en bryllupsdag. Hvordan bliver det i kirken? Hvordan er der pyntet op? Hvordan ser bruden ud? Jeg har været i arkivet og fundet tre bryllupsbilleder, som udtrykker netop denne følelse. Skriv meget gerne dine kommentarer til bryllupsbillederne nederst på siden.

 

Bryllupsbilleder

På billedet her er Dina netop ankommet til kirken i en flot gammel veteranbil. Hun sidder stadig i bilen. Hendes øjne og ansigt lyser af forventning over, hvad der skal ske.
Når jeg fotograferer et bryllup, går jeg efter at indfange øjeblikke og følelser, der har et stærkt udtryk. Det kan være “nærhed”, “glæde” og eks. “forventning”.
Jeg selv går også med en stor forventning i de her dage – mange store bryllupsdage nærmer sig og jeg glæder mig helt vildt til at afdække de dage og præsentere nogle gode minder i et eksklusivt look fra en uforglemmelig dag.

bryllupsbillede

Billedet her er fra Sorte Brødre Kirke i Viborg. Der er ikke så mange følelser i dette billede, men udtrykker for mig en stor forventning: Stolene står parat ved alteret, de er tomme bortset fra salmebøgerne, som pænt er lagt til rette. Alt er parat. Kun aktørerne mangles. Det er lige før det går løs.

 

bryllupsbillede

Simon står og venter oppe omkring alteret i kirken på sin brud. Han har været i kirken et godt stykke tid og øjeblikket er der lige nu, hvor Mette kommer op ad kirkegulvet. Hvis man kigger godt efter, kan man næsten få øje på hende i hans øjne.